Benedikt Baltes, Klingenberg Alte Reben Spätburgunder 2016

New product

290,00 kr

Vinbonde: Benedikt Baltes
Område: Franken
Terroir/Jordbund: -
Drue: Spätburgunder 
Årgang: 2016
Type: Rødvin
Dyrkning: Økologisk certificeret.
Fremgangsmåde:

Fadlagret og "klassisk" fremgangsmåde, dog uden tilsætningstoffer og skidt! Manuel høst, ufiltreret og selvfølgelig gæret helt ud. Er blevet sikret med en knivspids svovl inden flaskning.

Fra marken Klingenberg bruges nu kun de bedste druer / ældste stokke til vinen af samme navn. Husets stolthed, den mest forførende og vel nok et af de bedste køb i stor tysk Spätburgunder!

Udbytte: -
Produktion: -
Alkohol: 12%
SO2: -

Beskrivelse:

Extrabrut.dk (26.03.2019)
Dag1... Stadig tæt og ulmende. Giv tid, og det gjorde jeg så. Drak mit glas og nød det, men vidste at der ville ske mere.
dag2... Hallo! Stopfyldt med orangeskal, urter, lyse røde bær, pirrende syre, pirrende elegance, magisk sammensætning, som nok rangerer som det bedste tyske røde glas jeg har nappet i år. Godt nok er vi kun 3 måneder inde i året, men der har været ret gode sager i mit glas. Ville ønske jeg havde testet over yderligere dage, men vinen var så fabelagtig at jeg ikke kunne slippe den!

Extrabrut.dk (Juni 2018)

Den tætteste og måske letteste (positivt ment) vin Baltes leverer. Vent gerne 5 år før det hele springer ud. Dybt, mineralsk, frugtigt og svævende!
Enorm dybde, trods finhed/lethed og elegance. Masser af grønt og urter, med lækre røde bær - den klassiske Pinotsødme, tjald, græs og hø. Kompleks og smukt sammenhængende i munden.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 other products in the same category: