Cantina Indigeno Bianco Folk 2017

This product is no longer in stock

New product


135,00 kr

Vinbonde: Alfredo og gutterne...
Område: Abruzzo
Terroir/Jordbund: -
Drue:

Passerina-Trebbiano Toscano, Trebbiano Emiliano, Malvasia, Fiano

Årgang: 2017
Type: Hvidvin
Dyrkning: Økologisk dyrking, ikke certificeret.
Fremgangsmåde:

Naturlig gæring på store trækar. Maceration på skallerne i 8 dage. Herefter presses skaller og mosten flyttes til glasfibertanke hvor vinen står 8 måneder på gæren inden den frigives. Intet tilsat, intet fjernet. Ja tak!

Udbytte: -
Produktion: 2000 flasker.
Alkohol: 10,5%
SO2: Intet tilsat

Beskrivelse:

25.06.2018

En folkelig vin? Jovist, den er ret straightforward, med liflige blomster, stikkelsbær og urter - det kan alle forholde sig til. I munden også mere ligetil, mere nem og folkelig - ikke kedelig for der er god syre og balance mellem frugt og urter. Dog skal den drikkes forholdsvis hurtigt da der stadig titter frem, men de er langt tilbage i forhold til tidligere og muligvis helt væk i løbet af en måneds tid.

24.03.2018

#Cantinaindigeno#Folk #2017 #bianco
Et skønt blend af Passerina, Trebbiano Toscano, Trebbiano Emiliano, Malvasia og Fiano. Venner mødes og der lægges voldsomt op til folkefest og hyggelige sommeraftner!
Naturlig gæring på store trækar. Maceration på skallerne i 8 dage. Herefter presses skaller og mosten flyttes til glasfibertanke hvor vinen står 8 måneder på gæren inden den frigives. Intet tilsat, intet fjernet. Ja tak!
I snuden masser af grønne pærer, kvæde, forunderlig blomstermark og godt bid fra grape.
I munden flot syre, fin og let struktur båret primært af kvæde og æble/pære frugt. Stenet og ren, levende og nøgen. Jeg tror franskmændende ville råbe #glouglou!
#nøgenvin #extrabrutdk

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 other products in the same category: