Sebastien Congretel Régnié "Chacha" 2016

New product

170,00 kr

Vinbonde: Sebastien Congretel
Område: Beaujolais
Drue: 100% Gamay
Årgang: 2016
Type: Rødvin
Dyrkning: Vin nature... (økologisk certificeret fra årgang 2018)
Fremgangsmåde: Lagret 11 måneder på fad. Selvfølgelig uden indblanding af alt muligt snavs og endeligt flasket uden tilsætning af snavs. Vinene sikres med en lille knivspids svovl.
Udbytte: -
Alkohol: 12%
SO2: 10 mg/l

Beskrivelse:

Régnié er den sjove, lette og alt for dragende vin - én flaske er sjældent nok. Den forsvinder som det saft den er. Kærlighed til bær, kærlighed med bær, bær-kærlighed? Det er glad vin. Vin til smil. Vin til hygge. Ikke fordi den ikke er seriøs, for det er den. Den er ret kompleks, men glider så let at man helt glemmer at lytte efter til tider. Det er most, saftevand for voksne. Slikken og sødlig Gamayfrugt, skøn syre og balancen er lige i øjet. Aldrig har en flaske tømt sig selv så hurtigt....


Morgon er mere seriøs (end Régnié), mere struktureret og fin - men ikke nødvendigvis bedre! Den er fantastisk og forsvinder også som dug for solen, men den kræver alligevel at du lytter lidt mere efter, at du er mere klar på syren og at du er mere vågen. Frugten er mere præcis, det hele mere afstemt, mere rank og "stor" vin. 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 other products in the same category: