Herrenhof Lamprecht Sand & Kalk Weissburgunder 2016

This product is no longer in stock

New product


130,00 kr

84

Vinbonde: Gottfried Lamprecht
Område: Steiermark
Drue: 85% Weissburgunder / 15% fordelt på Pinot Gris og Morillon.
Årgang: 2016
Type: Hvidvin
Dyrkning: Økologisk og biodynamisk certificeret
Fremgangsmåde: "Basis"vinen fra Herrenhof Lamprecht. En vin der til fulde lever op til Extra Brut vinimports mantra: Syret vin!! Denne vin har det i kaskader, syre her, syre der, syre alle vegne, men i fortrinlig balance, der hele tiden efterlader munden/sindet med ønsket om et sip mere, og mere, og.....
Udbytte: 3-5000 fl.
Alkohol: 12,9%
SO2: 10-30 mg/l

Beskrivelse:

Klassisk Weissburgunder… Nej, vel egentligt ikke. Hertil er den alt for puristisk og vidunderligt smertefuld, med hvide pærer, stenfrugter primært fersken og grønne mirabeller samt kvæde. Ekstremt stenet og mineralsk duft, kalket og syrerig, fyldt med diesel og syltede granskud og på en eller anden måde barberbladsskarp syre der lige netop brænder og pirrer dine næsehår, præcis som det bør være.

Stram syre, ååh ja – herligt stram! Masser af stenet frugt, mineraler, frisk og pirrende, et stærkt kort til alle jer der gerne drikker vin med syre, kant og liv. Her er der ingen pleasende sødme, ikke overvældende frugt, men dog masser af grønne pærer, kvæde, umodne ferskener og afslutningsvis et herligt stænk kalk. Med luft fremkommer mere fedme og "creme", frugten tager en anden form og bliver mere dyb - og næste dag noget helt nyt og anderledes. Levende vin.

Ich liebe!

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 other products in the same category: