- Le Sot de L´Ange

Quentin Bourse laver vine på flere niveauer, fælles for dem alle er drikkeglæde, syre og et levende udtryk. 
I basisvinene (Sottise-serien) leger han mest med drikkeglæden, vinene skal afspejle Loire, vinene skal afspejle Azay-le-Rideau, og det gør de! Det er klassiske vine, rene og levende - ikke store og komplekse, men så fandens perfekt tilpas...

Quentin Bourse laver vine på flere niveauer, fælles for dem alle er drikkeglæde, syre og et levende udtryk. 
I basisvinene (Sottise-serien) leger han mest med drikkeglæden, vinene skal afspejle Loire, vinene skal afspejle Azay-le-Rideau, og det gør de! Det er klassiske vine, rene og levende - ikke store og komplekse, men så fandens perfekt tilpassede Extra Brut vinimports stil, med syre friskhed og drikkeglæde.
I topvinene, Aziaum, som alle lagres i amfora leger han med de dybe toner, kompleksititen og det meget levende udtryk. Vinene er nogle af de bedste (i mine øjne) der kommer fra Loire i øjeblikket, fede, cremede, syrerige, letdrikkelige og "fulde af" ler/salt/jord og det der franskmændene kalder terroir...

Frosten i foråret 2016 var hård ved Quentin. Han mistede omkring 80% af årets høst, men han er fortrøstningsfuld og håber på at 2017 er god ved ham!
Grundet den dårlige høst i 2016, må vi nok forvente at der ikke kommer meget vin fra Le Sot de L`Ange næste år, men det der kommer tegner rigtigt lovende, da det primært er de allerbedste marker der har klaret den, og den ekstremt reducerede mængde er koncentreret og vild.

More

- Le Sot de L´Ange  There are 6 products.

Showing 1 - 6 of 6 items
Showing 1 - 6 of 6 items